غذای گیاهی

مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا

اگر قصد دارید لوبیا را در فر بپزید، واقعاً مفید است که آنها را یک شب قبل از پختن خیس کنید. صبح خود را با لوبیا چیلی پر پروتئین شروع کنید، به سراغ یک بوریتوی پرکننده بروید و روز را با لوبیا چیلی دلچسب به پایان برسانید. «واقعاً، واقعاً خوب و بسیار آسان! به گفته jeighmy، همه آن را دوست داشتند، چیزی که هرگز در این خانواده پنج نفره اتفاق نمی افتد. ما آن را به عنوان سوپ لوبیا خوردیم و همچنین لوبیاها را در تورتیلاهایی که مانند بوریتو با نمک و فلفل پیچیده شده بود، قرار دادیم. به آب نیاز داشتم چون متوجه نشدم در قابلمه باز است تا آب بجوشد….

غذای نونی

همان طور که خود اعتراف کردید، پودر فلفل قرمزی که استفاده کردید، در واقع مخلوطی از ادویه جات ترشی جات به نسبت نامعلومی بود. بنابراین مطمئناً یک بازی حدس زدن است. IMHO، این واقعاً یک دستور العمل “از ابتدا” نیست.

شام چی بپزم

لوبیا چیتی به طور طبیعی سرشار از کربوهیدرات است، به این معنی که آنها کتو دوست نیستند. تعداد پیام های متنی ارسال شده بین NC، TN و KY واقعا شگفت انگیز است. این آخر هفته من و دوست دختر کالج قدیمی ام در حال بالا رفتن از کوه LeConte هستیم که 5 مایلی مستقیم به آسمان است.
اگر می خواهید از دیگ یا آرام پز خود استفاده کنید، همه چیز را در آرام پز بریزید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مورد نیازی به شیرجه نیست. فقط به خاطر داشته باشید که بافت دانه متفاوت خواهد بود.

غذای گیاهی

روی آنها را با 4-6 فنجان آب سرد بپوشانید یا حدود 3 اینچ روی آنها پوشانده شود. پیاز خرد شده، سیر خرد شده و برگ بو را اضافه کنید، سپس با روغن زیتون بریزید. هر کفی که تشکیل می شود را از بین ببرید و دور بریزید. حرارت را تا متوسط به کم کم کنید و بدون درپوش به مدت حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید و در صورت لزوم بیشتر بپزید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا لوبیاها زیر آب بمانند. روش خیساندن سریع برای تهیه لوبیا چیتی چیست؟ لوبیاهای خشک را آبکش کنید سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و کاملا با آب بپوشانید.
ممکن است شما لوبیاهای خود را پخته باشید و هرگز آنها را به طور کامل نپزیدید – و سپس نمک را مقصر دانستید. حقیقت این است که حتما یک لوبیا کهنه خورده اید. حبوبات ماندگاری طولانی دارند – اما برای همیشه دوام ندارند. حبوبات را در حدود 2 سال استفاده کنید. اگر در عرض یک سال استفاده شوند بهتر هستند. لوبیا و نان ذرت یکی از لوازم اصلی خانه من بود که در اعماق جنوب بزرگ شده بودم.

خوراک لوبیا

لوبیا چیتی از سینه و دنده های باربیکیو گرفته تا کاسه نان ذرت بخارپز شده، یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از غذاها است. گاهی نصف آنها را برای بعد فریز می کنم یا لوبیا پخته درست می کنم. لوبیا چیتی را در یک کاسه بزرگ با آب بپوشانید. حبوبات را به مدت 4 ساعت خیس کنید و هر 30 تا 45 دقیقه آب آن را عوض کنید.

غذای دانشجویی

به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری می شود. اگر می خواهید زمان پخت را تسریع کنید، می توانید از زودپز برای تهیه این دستور استفاده کنید. توصیه می کنیم از این دستور غذا به عنوان راهنمای زمان استفاده کنید.
من هرگز به استفاده از مکعب های استوک با آب فکر نمی کردم. و من هرگز به خرید بیکن فکر نمی کنم، بنابراین معمولاً چند تکه بیکن یا روغن بیکن می ریزم. یک برند ادویه به نام فیستا از سن آنتونیو وجود دارد. بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
شام ساده
شام ساده

دیدگاهتان را بنویسید